Configuration Breaks System

Discuss and get help configuring CacheGuard OS
Post Reply
User avatar
FortifyIT
Posts: 20
Joined: 10 Apr 2018 19:07
Contact:

Configuration Breaks System

Post by FortifyIT » 01 May 2019 19:35

Hi

Just trying to configure a new install of CG 1.3.7. I'm going to set it up as a true proxy server in a colo for my clients. trying to enable the features, click apply and it starts saving and then it fails and then look on the console screen and it says over and over again: INIT: cannot fork, retry...


I can't do anything after that. Even if you kill the system, it just starts doing that same cannot fork junk after it gets halfway done with boot up.

User avatar
FortifyIT
Posts: 20
Joined: 10 Apr 2018 19:07
Contact:

Re: Configuration Breaks System

Post by FortifyIT » 01 May 2019 19:44

I'll reinstall and get the options that i am trying to turn on and post them

User avatar
FortifyIT
Posts: 20
Joined: 10 Apr 2018 19:07
Contact:

Re: Configuration Breaks System

Post by FortifyIT » 01 May 2019 19:46

Oh forgot this, the error at the beginning says something about the /usr/apl something along those lines, i'll take pics next time it happens. and is says "Cannot allocate memory"

User avatar
FortifyIT
Posts: 20
Joined: 10 Apr 2018 19:07
Contact:

Re: Configuration Breaks System

Post by FortifyIT » 01 May 2019 20:18

i think it was the anonymous browsing that caused things to break

User avatar
david
Posts: 154
Joined: 08 Aug 2015 20:38

Re: Configuration Breaks System

Post by david » 02 May 2019 18:42

Hi,

Thank you for your feedback. We look forward to having a screenshot of the error if it occurs again.

All the Best,
David Jan
CacheGuard Technical Team
https://www.cacheguard.com

User avatar
FortifyIT
Posts: 20
Joined: 10 Apr 2018 19:07
Contact:

Re: Configuration Breaks System

Post by FortifyIT » 03 May 2019 14:32

I hope it doesn't happen again. haha.

I will let you know. I got the server setup at my Colo and it's running. I'm going to test it. I did the two public IP addresses. Set my Proxy settings and I'm browsing around so I think i am good for right now.

I will do some testing and let you know if I need anything

Thanks
Mike

Post Reply